Den bedste stilling er den næste

På Mellervangskolen er innovation er for alle. Mellervangskolens specialklasser har udarbejdet et spændende projekt: ”Den næste stilling er den bedste”.

Specialområdet er i rivende udvikling og det betyder, at det kræver meget af personalet at holde sig opdateret. Hvis skolernes personale skal styrke deres elever og øge deres mulighed for læring, er der nogle tiltag, som Mellervangskolen kan støtte op omkring for den enkelte elev. Med dette som baggrund er lærerteamet fra specialafdelingens yngste klasse på Mellervangskolen påbegyndt en nytænkningsproces omkring måden, der undervises elever med specielle behov.

Mellervangskolen ønsker at skabe et innovativt, inspirerende og anderledes arbejdsmiljø i klassen.

Samarbejdspartnere